30.07.2020 — 12:48

Дмитро Габінет провів виїзний прийом громадян у Деражні

Сьогодні голова облдержадміністрації Дмитро Габінет провів спільний з керівниками силових структур області прийом громадян у Деражні. Звернення заявників заслуховували начальник УСБУ в області Ігор Вуїв, начальник ГУНП в області Руслан Герасимчук та прокурор Хмельницької області Олег Синишин.

Мешканці Деражнянщини мали нагоду розповісти обласним очільникам про проблемні питання, їх хвилюють. Такий формат прийомів громадян було запроваджено нещодавно з ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

Під час прийому розглянули 10 звернень, одне з яких було колективним. Частина з них стосувалася питання щодо допомоги в ліквідації наслідків підтоплення окремих приватних будинків під час нещодавньої негоди. Також заявників турбував стан місцевих доріг, зокрема декількох вулиць в Деражні, а також дороги між селами Красносілка та Новосілка. Окрім того, піднімалося питання щодо виділення нового приміщення Деражнянському центру профтехосвіти,  забезпечення водопостачання села Явтухи, забезпечення житлом багатодітної сім’ї, розрахунків за комунальні послуги, матеріальної допомоги на лікування.

Представники громади Яськовець звернулися на прийом, аби обговорити питання щодо можливості розширення меж села, залучення інвестора та державної підтримки в сфері альтернативної енергетики – так званого “зеленого тарифу”.

Усі звернення, що були заслухані у ході прийому, будуть розглядатися згідно встановленого законом порядку, а про результати розгляду заявників поінформують окремо.