18.07.2016 — 16:30

До влади за допомогою

Для  забезпечення постійного зв’язку між державою і громадянином та з метою захисту його прав та законних інтересів керівництво органів державної влади і місцевого самоврядування постійно проводить особисті прийоми громадян.  Сьогодні згідно графіку прийом громадян мав проводити голова облдержадміністрації Олександр Корнійчук. Однак в зв’язку з надзвичайною ситуацією, що склалася в окремих районах області внаслідок несприятливих погодних умов (сильний вітер, град)  голова змушений був терміново вирушити в постраждалі населені пункти. Тому звернення мешканців області, що прийшли на прийом,  вислухав. т.в.о. заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Олег Кузмінчук.

22

На особистий прийом до посадовця звернулись 17 громадян.

Велика частина звернень стосувалась питання виділення матеріальної допомоги. Зокрема, за підтримкою до влади звернулися жителі с.Лозове  Деражнянського району. За їх словами, декілька днів тому їх спіткало лихо – згоріли господарські будівлі біля багатоквартирного будинку. Загалом постраждали 32 сім’ї.

11Одне із звернень стосувалося питання якості та законності здійснення пасажирських перевезень  на маршруті Хмельницький – Видрові Доли.

Декілька звернень стосувалися земельних питань. Зокрема, житель Волочиського району просив сприяти у виділенні його родині земельної ділянки. Також надійшли звернення щодо самовільного зайняття території, проблем із встановленням меж присадибної ділянки тощо.

33Всі запитувачі отримали усні відповіді і роз’яснення подальших спільних дій. Ті питання, які потребують додаткового вивчення, взяті  на контроль в облдержадміністрації.

За результатами прийому дані доручення керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації оперативно і повною мірою сприяти у вирішенні порушених питань згідно норм чинного законодавства.

Всі питання, з якими громадяни прийшли на прийом, доведені до відома голови облдержадміністрації та перебувають на його особистому контролі.