19.07.2016 — 17:35

Губернатор ознайомився з умовами експлуатації свердловин на Збручанському родовищі

Вчора голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук під час робочої поїздки до Городоцького району вперше відвідав курорт мінеральних вод Сатанів. У зв’язку з тим, що з сьогоднішнього дня розпочались засідання постійних комісій обласної ради, та відповідно на розгляд сесії 28 липня виноситься питання щодо спеціального дозволу на видобування води із свердловин Сатанова, Олександр Олександрович вирішив безпосередньо на місці вивчити це питання.

IMG_4154

Голова адміністрації ознайомився з умовами експлуатації свердловин на Збручанському родовищі, побував в оздоровчому комплексі «Поділля» (Укравтодор), санаторно-лікувальному комплексі «Перлина Поділля» та будівництві санаторно-курортного комплексу «Арден Палац».

Губернатор був вражений масштабами будівництва «Арден Палацу». «На сьогодні, це один із основних інвестиційних майданчиків області. З введенням в експлуатацію якого, передбачається прийом туристів з усього світу та значне збільшення кількості робочих місць, що позитивно вплине на розвиток економіки краю», – сказав Олександр Олександрович.