20.07.2016 — 17:26

Олександр Корнійчук запевнив у максимальній підтримці інвесторів краю

Сьогодні відбулася робоча зустріч голови обласної державної адміністрації Олександра Корнійчука з  генеральним директором ПАТ «Славутський комбінат «Будфарфор» Владиславом Пьотровскі, під час якої обговорено питання перспектив розвитку підприємства: розширення виробничих потужностей комбінату, створення сучасного логістичного підрозділу.

IMG_4233

 

 

 

 

 

 

Учасники зустрічі визначили основні напрямки, які потребують врегулювання для забезпечення результативності роботи  ПАТ «Славутський комбінат «Будфарфор» та створення стабільного підґрунтя для освоєння  інвестицій.

Олександр Корнійчук висловив зацікавленість облдержадміністрації в ефективній роботі комбінату, як одного з найпотужніших підприємств області, та запевнив про максимальну підтримку інвесторів в реалізації ними намічених проектів.

IMG_4234

 

 

 

 

 

 

Довідково. ПАТ «Славутський комбінат «Будфарфор» це найбільше підприємство в Україні з повним циклом виробництва санітарної кераміки, оснащене сучасним обладнанням від провідних європейських виробників. Тут виготовляється понад 100 найменувань продукції.

Поставки санітарної кераміки комбінату здійснюються по всій Україні, в СНД і Країни Західної Європи.