21.07.2016 — 17:34

До участі у Київській книжковій виставці-ярмарку до Дня Знань запрошуються видавництва Хмельниччини

logoЗ 25 по 28 серпня ц.р. за сприяння Державного комітету телебачення і радіомовлення України в Українському домі (вул.Хрещатик, 2) відбудеться щорічна Київська книжкова виставка-ярмарок до Дня Знань.

Програма виставки передбачає презентації шкільної та навчальної літератури, дитячих книжок. Відвідувачів зустрічатиме «Літературний салон», де усі зацікавлені поспілкуються як з відомими письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві.

Традиційно, в рамках книжкової виставки-ярмарку проводиться Благодійна акція «Придбай книжку – подаруй свято дітям, позбавленим батьківської турботи». Всі бажаючі зможуть зробити свій вагомий внесок по забезпеченню дитячих будинків та шкіл-інтернатів новими книгами.

Під час проведення виставки-ярмарку відбудеться «Фестиваль морозива» – свято солодощів та розваг, на якому дітлахи та їх батьки зможуть поласувати смачним морозивом.

В програмі фестивалю: творчі майстер-класи для дітей, розважальні атракціони, аквагрим, інтерактивний ігровий майданчик, та багато інших цікавих подій.

До участі у Київській книжковій виставці-ярмарку запрошуються регіональних видавництв.

З додаткових питань, зокрема щодо умов участі та місця проведення виставкового заходу, звертатись за тел.: (044)455-75-14, або електронною поштою [email protected] https://www.bookexpo.in.ua/