22.07.2016 — 09:38

Питання незаконної діяльності в лісовій галузі – одне з найгостріших в області

21 липня відбулося засідання колегії Департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації.

На порядок денний були винесені питання про підсумки роботи Департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької обласної державної адміністрації за I півріччя 2016 року та про виконання Закону України «Про запобігання корупції» в Департаменті екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації.

P1160711

Під час розгляду запланованих питань керівники структурних підрозділів Департаменту проінформували про підсумки роботи природоохоронної галузі.

З вищеназваних питань колегія прийняла відповідні рішення.

Також, директор Департаменту Сергій Вавринчук наголосив на тому, що, на даний час, в області гостро стоїть питання щодо здійснення господарської діяльності з випалювання деревного вугілля та щодо незаконної діяльності в лісовій галузі. Обговоривши дані питання, члени колегії зазначили, що для ефективного забезпечення охорони лісів необхідна взаємодія державної лісової охорони, працівників територіальних органів поліції, Служби безпеки України, Державної фіскальної служби, Державної екологічної інспекції, органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування, громадськості та представників засобів масової інформації для виконання спільних заходів щодо покращення ситуації.

За матеріалами Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації