11.09.2020 — 14:35

Підведено підсумки обласної благодійної акції «Готуємо дітей до школи»!

Обласним центром соціальних служб підведено підсумки обласної благодійної акції «Готуємо дітей до школи», яка традиційно проводиться 9 рік поспіль на передодні свята Першого дзвоника. Акція стартувала у липні місяці.

Мета акції допомогти сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах, вимушених переселенців, учасникам антитерористичної операції підготувати дітей до школи, забезпечити їх шкільною формою, спортивним одягом, взуттям та необхідним приладдям. Ініціативу обласного центру соціальних служб підтримали 13 районних, 3 міських та 2 селищних центрів соціальних служб. До проведення акції долучились об’єднані територіальні громади (Волочиська, Полонська, Нетішинська, Сатанівська, Меджибізька, Чорноострівська, Чемеровецька, Маківська, Гуменецька, Ганнопільська, Гуківська).

Завдяки небайдужим людям та благодійникам надано допомогу 564 сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах. Шкільну форму, спортивний одяг, взуття, рюкзаки та канцелярське приладдя отримали 1084 дітей.

Обласним центром соціальних служб передано на місця понад 300 шкільних форм для дівчаток, 100 пар взуття, дитячий і підлітковий одяг та канцелярське приладдя. Спільними зусиллями вдалось залучити   понад 100 тис. благодійних гривень.

Колектив обласного центру висловлює щиру подяку Управлінню Служби Безпеки України у Хмельницькій області, підприємцям речового ринку міста Хмельницького, благодійникам та всім волонтерам: за милосердя та активну участь у акції за постійну підтримку даної акції та небайдужість у турботі про дітей. «Чужих дітей не буває!» Ви це підтвердили!

Діти та дорослі члени сімей висловлюють слова вдячності усім хто долучився до акції, адже усі речі були адресно передані сім’ям. Завдяки наданій благодійній допомозі діти та підлітки отримали можливість підготуватися до нового навчального року та відчути радість зустрічі зі школою.

Творімо добро разом!