22.07.2016 — 21:42

Позаміський дитячий табір оздоровлення та відпочинку «Калинівка» готується прийняти третю зміну

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук мав нагоду особисто ознайомитися із роботою позаміського табору оздоровлення та відпочинку «Калинівка», що у Старокостянтинівському районі.

ншнш 061У 2016 році позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Калинівка» працює у три зміни. У першу зміну оздоровлено 111 дітей, добігає завершення друга (106 дітей), і є багато бажаючих на третю зміну.

2 (1)За словами голови райдержадміністрації Сергія Фесуна, у 2016 році вдалося значно покращити матеріально-технічну базу закладу. Цьогоріч тут збудували нові теплі туалети, переобладнали приміщення, яке певний час використовувалось як складське, під житловий корпус: так званий «фінський будиночок» перекрили, замінили вікна на металопластикові, зробили зовнішнє та внутрішнє оздоблення, виклавши стіни дерев’яною вагонкою, облаштували просторий ганок. Також виконали  перекриття банно-прального комплексу.

1

2 (2)Директор табору Анатолій Франко розповів очільнику області про те, як забезпечується змістовне дозвілля вихованців. Він повідомив, що тут постійно відбуваються цікаві різнопланові заходи, дітям організовуються екскурсії, спортивні змагання. Особлива увага приділяється якісному та збалансованому харчуванню. Олександр Олександрович особисто оглянув харчоблок, ознайомився із меню, яке пропонується дітям.

ншнш 079 Губернатор в цілому залишився задоволеним організацією відпочинку дітей у закладі. Він зауважив, що уже неодноразово чув схвальні відгуки про роботу «Калинівки» від батьків та вихованців табору,  тому має намір підтримувати цей заклад і сприяти його подальшому розвитку.

2 (5)

2 (3)

2 (4)