25.07.2016 — 15:07

Уряд реорганізував територіальні органи Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО

7d377ef05ebb4acc91d090870f74d404Уряд реорганізував територіальні органи Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції. Відповідну постанову прем’єр-міністр Володимир Гройсман підписав 22 липня.

Територіальні органи як самостійні сектори апарату даної Служби у кожній області буде об’єднано у п’ять міжрегіональних територіальних органів (Західний і Східний відділи; Південний, Північний і Центральний сектори) і створено окремі сектори у Київській області та м. Києві в межах передбаченої граничної чисельності працівників апарату Служби. Для забезпечення відповідності вимогам Закону України «Про державну службу» зменшено кількості посад державної служби категорії «Б».

Реорганізація дасть змогу оптимізувати структуру Служби та оперативно впливати на стан розв’язання в регіонах питань, пов’язаних із соціальним захистом ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Сектори у Хмельницькій, Вінницькій  та Житомирській  областях відповідно до постанови об’єднають у Центральний міжрегіональний сектор.