26.09.2020 — 10:00

Вітання голови адміністрації з 589 річницею міста Хмельницького

Дорогі  жителі  Хмельницького!

Вітаю вас з Днем міста, з 589 річницею першої писемної згадки про наш обласний центр!

Рідне місто в серці кожного, хто тут народився, проживає, вчиться, працює, творить. Де б ми не були, ми повертаємось до берегів сивого Бугу. Прогулюючись затишними Проскурівською і Грушевського, новими кварталами Озерної, студентським містечком Південно-Західного району, зеленим парком Ракового,  причепуреними  Ружичною, Лезневим, Книжківцями, промисловими Гречанами, Дубівськими мікрорайонами, ми мріємо про те, що місто буде розвиватись, гарнішати і молодіти.

Хмельницький – це місто підприємливих людей, майстрів високого слова,  величних співочих талантів, сучасної архітектури, молодих цифрових технологій, дитячого креативу, неймовірного  патріотизму і великої любові до України. Нехай у срібних краплях його фонтанів звучить музика миру, радості, вселенського добра! Нехай множаться його здобутки і перспективи для власного росту, а кипуча енергія молодих хмельничан зробить наш рідний Хмельницький надсучасним містом, містом сталого розвитку, комфортного громадського простору, культурних індустрій, високої духовності. Безцінна материнська сльоза заплатила нелюдську ціну за наше мирне небо, нехай славні сини і доньки Хмельнччини повернуться з окопів додому з перемогою над російським агресивним зайдою, нехай зрадіє батьківське серце і умиється мирним світанком подальша доля Хмельницького і всієї України.

Кожна добра справа чесного, щирого і мудрого серця хмельничан  зміцнить фундамент загального добробуту всієї громади, додасть сили і могутності нашій Батьківщині.

Зі святом, дорогі хмельничани! Дякую вам за любов до нашого краю!

Слава Україні!

Голова обласної державної адміністрації

Дмитро Габінет