02.10.2020 — 19:57

Дмитро Габінет привітав освітян області з професійним святом

Сьогодні з нагоди Дня працівника освіти та 80-річчя професійно-технічної освіти в Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Михайла Старицького відбулись урочисті заходи. Привітати освітян області завітали голова облдержадміністрації Дмитро Габінет, заступник голови обласної ради Валерій Лесков та інші поважні гості.

Звертаючись до учасників урочистого зібрання, голова адміністрації зазначив: “Сьогодні, напередодні свята, яке щорічно відзначається в першу неділю жовтня, я маю честь звернутися до вас такими словами – шановні колеги. Оскільки не минув ще рік, як я теж стояв в аудиторії перед студентами, працюючи в навчальних закладах України та Республіки Польща. Мені зрозумілi усі ті проблеми, які вас турбують, а головне – наскільки важлива ця професія, професія, якою ви живете”.

Дмитро Габінет побажав працівникам освіти професійності, міцного здоров’я, задоволення від роботи, матеріального достатку та бути щасливими.

В продовження заходів очільник області вручив кращим освітянам відзнаки Міністерства освіти та науки України та обласної державної адміністрації.