08.10.2020 — 12:12

Вітання голови адміністрації до Дня юриста

Шановні юристи Хмельниччини!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем юриста!

Ви – люди однієї з найшанованіших професій, інтелектуальний потенціал нашої держави, адже від юридичної сфери залежить правопорядок, суспільна безпека, захист прав і свобод громадян, гарантованих Конституцією України.

Від вашої професійності, почуття гідності і честі залежить реалізація демократичного принципу суспільства – “Держава – для людей”.

Правнича спільнота Хмельниччини усвідомлює відповідальність, покладену на неї суспільством і державою, з честю примножує славні традиції своєї професії, бере активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту наших громадян, сумлінно працює задля утвердження на теренах рідного краю ідеалів права і справедливості.

Щиро дякую вам за сумлінну працю, високий професіоналізм, принциповість. Наша спільна мета – створити надійну основу для повноцінної реалізації поставлених сьогоденням завдань аби захистити та збудувати міцну Україну.

Шановні юристи, щиро бажаю, щоб ваше віддане служіння Закону завжди високо оцінювалось суспільством, знаходило повагу і довіру громадян, було в ім’я України!

Зичу вам професійного зростання, доброго здоров’я, миру, особистого щастя, успіхів у благородній справі утвердження ідей верховенства права, справедливості і добра!

Зі святом вас! Слава Україні!

Голова обласної державної адміністрації

Дмитро Габінет