20.10.2020 — 14:08

Ще дві жительки Ізяславського району отримали почесне звання України «Мати-героїня»

Покликання кожної жінки – стати матір’ю, виховати гідних громадян суспільства. Всі жінки-матері на землі безумовно достойні поваги та особливо це стосується жінок, які народили та виховали п’ятеро та більше дітей і удостоєні почесного звання України «Мати-героїня», що є вищою формою відзначення громадян за вагомий внесок у реалізацію державної політики з питань сім’ї, материнства і дитинства, самовідданого виховання та навчання дітей.

Багатий на таких жінок й Ізяславський край, їх вже нараховується 324. Так, 19 жовтня, голова Ізяславської РДА Іван Федорчук вручив посвідчення про присвоєння почесного звання України “Мати-героїня” та відповідні нагрудні знаки ще двом жінкам району, які виховали п’ятеро і більше дітей.

Відзнаки, відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського №170/2020, отримали: Наталія Кондратюк із села Нове Село (Новосільська сільська рада) та Людмила Кушнірук із села Мирне (Теліжинецька сільська рада).

Голова райдержадміністрації подякував матерям-героїням за їхню невтомну працю, недоспані ночі, правильне і гідне виховання своїх дітей та побажав берегиням роду людського міцного здоров’я, радості, достатку, тепла, пошани від дітей, рідних та близьких.

За матеріалами Ізяславської РДА