27.10.2020 — 16:27

Платформа SheExports в рамках проєкту «Застосування та реалізація Угоди про асоціацію ЄС-Україна у сфері торгівлі» проводить дослідження впливу наслідків економічної кризи, пандемії COVID-19 для малого та середнього бізнесу

SheExports у партнерстві з дослідницькою компанією GradusResearch та аналітичним центром AdvanterGroup на замовлення Офісу з просування експорту України, в рамках проєкту «Застосування та реалізація Угоди про асоціацію ЄС-Україна у сфері торгівлі», що впроваджується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaftfur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, проводить дослідження BusinessIndex. Це системне опитування власників та керівників малого та середнього бізнесу з метою виявлення впливу наслідків економічної кризи, пандемії COVID-19 та очікувань на 2021 рік.

Результати дослідження будуть передані Кабінету Міністрів України, Офісу з просування експорту, профільним міністерствам та іншим державним установам. Отримана інформація від представників малого та середнього бізнесу України буде врахована при плануванні програм державної підтримки та інших заходів стимулювання розвитку малого та середнього бізнесу в Україні.

Крім того, результати досліджень будуть використані для розробки Національної економічної стратегії України 2030, яка готується КМУ спільно з Центром Економічного Відновлення.

Слід зазначити, що дослідження триватиме до кінця 2020 року і складатиметься із трьох хвиль, причому учасники отримають доступ до повного аналітичного звіту кожної хвилі дослідження.

Запрошуємо долучитися до зазначеного опитування за посиланням https://web.gradus.app/business