15.11.2020 — 17:52

Вітання голови ОДА до Дня працівників сільського господарства

Шановні аграрії, ветерани праці, трудівники Хмельниччини!

Вітаю вас з професійним святом!

Господарювати на землі – це не робота, не професія. Це стан душі і покликання. Лише людина, що закохана в свою землю, здатна присвятити своє життя цій нелегкій роботі, яка потребує повної самовіддачі щодня, в свята і в будні, будь-якої пори року. Лише маючи безмежне терпіння та наполегливість, можна долати всі складнощі і несподіванки, що випадають на долю наших аграріїв. Чи то примхи погоди, чи то зміни політичних векторів, чи то суспільні потрясіння – працівники сільського господарства не можуть полишити свою роботу. Не може чекати зорана рілля чи стиглий колос хлібороба, не зупиниться ні на мить життя на тваринницькій фермі, поки вирішаться усі ці проблеми.

Все потребує пильної та постійної уваги, і наші аграрії з честю виконують цю місію. Недарма Хмельниччина на всю Україну славиться своїми досягненнями у сільському господарстві! Вже не один рік наша область серед лідерів в державі за валовим збором зернових, надоями молока.

Агропромисловий комплекс Хмельниччини розвивається стабільно та динамічно. Поряд із великими підприємствами все міцніше стають на ноги селянсько-фермерські господарства, все частіше ми чуємо про те, що наші аграрії переймають передовий світовий досвід та впроваджують власні інноваційні підходи до господарювання. І результати їх роботи створюють імідж Хмельниччини як потужного аграрного регіону, що гідно може конкурувати зі своєю продукцією на світових ринках.

Тож з нагоди вашого професійного свята дозвольте висловити глибоку подяку та шану за професіоналізм, працелюбність, терпіння і витримку всім, хто працював і працює на нашій родючій землі: хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам та ветеранам сільгоспвиробництва.

Нехай ваш досвід, невтомність та наполегливість стануть запорукою добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків, а вміле господарювання та постійне вдосконалення своєї роботи приносять не тільки моральне задоволення, а й гідну винагороду та впевненість у завтрашньому дні.

Бажаю вам міцного здоров’я, радості, добробуту, миру, родинного затишку, лагідної погоди та багатих врожаїв.

Голова Хмельницької
обласної державної адміністрації                                                               Дмитро Габінет