16.11.2020 — 17:12

Вітання голови ОДА з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом! Це професійне свято людей дуже різних професій: телеведучих та звукоінженерів, дикторів та відеооператорів, фахівців, що забезпечують роботу телефонного зв’язку, мобільних мереж, доступ до інтернету. У сьогоднішньому мінливому, насиченому різноманітними подіями житті неможливо переоцінити вашу роль для кожної людини та суспільства в цілому.

Ви скорочуєте відстані та розширюєте кордони нашої реальності, допомагаючи людям комунікувати на принципово іншому рівні. Розбудовуючи інформаційний простір, ви не лише допомагаєте формувати громадську думку та об’єднувати націю задля вирішення важливих питань сьогодення. Ви сприяєте процесам державотворення, утвердженню правових засад та розвитку демократії.

Ваша робота дуже відповідальна та непроста. Вона вимагає від кожного співробітника знань, сил та енергії, великої самовідданості і вимогливості до себе і своїх колег, а також високого рівня професіоналізму.

Тож бажаю вам успіхів та натхнення у складній творчій праці, більше нових цікавих ідей та вдалої їх реалізації, добробуту в родинах та міцного здоров’я!

Голова Хмельницької
обласної державної адміністрації                                                                                               Дмитро Габінет