20.11.2020 — 19:26

Дмитро Габінет презентував звіт за підсумками року роботи

Сьогодні голова облдержадміністрації Дмитро Габінет відзвітував про роботу, проведену за час його перебування на посаді, адже саме рік тому, 21 листопада 2019 року, Президент України Володимир Зеленський підписав указ про його призначення головою Хмельницької ОДА. Очільник адміністрації детально розповів представникам ЗМІ та громадськості про основні показники за різними напрямками роботи.

Зокрема, Дмитро Габінет проаналізував роботу ОДА у сфері будівництва, сільського господарства, промисловості, медичній та освітній галузях, екології, стан освоєння коштів цільових субвенцій з державного бюджету та реалізації проєктів регіонального розвитку, кроки, що були вжиті в області з метою протидії поширення COVID-19, прокоментував кадрові рішення, що були прийняті за цей рік, а також поділився враженнями щодо здобутого досвіду роботи на посаді голови.

Зі звітом можна ознайомитися у презентації:

На завершення Дмитро Габінет подякував свої команді: заступникам, радникам, які допомагали йому в реалізації усіх задумів, а також висловив вдячність усім фахівцям, які працювали задля досягнення гарних результатів. Посадовець зауважив, що саме завдяки злагодженій роботі та виваженим рішенням Хмельниччина займає лідерські позиції в Україні за багатьма важливим показниками.

Після презентації звіту очільник адміністрації поспілкувався з журналістами та відповів на їх запитання.