23.11.2020 — 15:03

СЕМІНАР «Регіональний план управління відходами в Хмельницькій області: оцінка поточного стану системи управління відходами. Ключові проблеми та подальші кроки планування»

Долучайтесь до обговорення, Ваша думка – важлива!

Шановні панове, на даний момент в області розробляється Регіональний план управління відходами до 2030 року, який визначатиме правила поводження з усіма видами відходів у області, поділу її на кластери, визначення розташування майбутніх полігонів, комплексів з переробки, перевантажувальних станцій тощо.

25 листопада з 10:00 до 13:00 на он-лайн платформі ZOOM відбудеться обговорення результатів аналізу поточного стану системи управління відходами, визначення ключових проблем та можливих шляхів їх вирішення, впровадження кластерного підходу при поводженні з ТПВ.

Реєстраційна форма для участі в семінарі – за посиланням https://forms.gle/64jTWug2QrdERUBX6

Термін реєстрації –24 листопада.

Посилання на доступ для участі в семінарі Ви отримаєте на електронну адресу, вказану у реєстраційній формі. Для участі Вам буде потрібен якісний Інтернет зв’язок.

Учасники семінару – представники ключових зацікавлених сторін, хто приймає рішення на обласному та місцевих рівнях (обласна державна адміністрація, обласна рада, органи регулювання на обласному рівні, об’єднані територіальні громади), великі підприємства зі значними обсягами утворення  відходів, комунальні підприємства, компанії, що надають послуги із поводження з ТПВ,  медичні установи, освітні та наукові організації, структури підтримки бізнесу (Торгово-промислова палата), неурядові організації.

Регіональний план управління відходами у Хмельницькій області розробляється за експертної підтримки міжнародної компанії SEURECA в рамках проєкту Поводження з ТПВ у м. Хмельницькому Рамкової Програми ЄБРР Зелені міста 2  за рахунок коштів гранту, наданого Інвестиційним фондом сусідства-ЄС