07.12.2020 — 12:21

Вітання голови облдержадміністрації до Дня місцевого самоврядування

Дорогі жителі Хмельницької області!

Щиро вітаю вас із святом – з Днем місцевого самоврядування!

Нещодавно українці обрали новий склад депутатів місцевих рад та голів територіальних громад, засвідчили свою довіру найавторитетнішим людям нашого краю та висловили сподівання на подальший ефективний розвиток Хмельниччини.

Згідно оновленого Перспективного плану в області утворено 60 територіальних громад, де відбулись вибори. Обрано обласну раду та, відповідно до Постанови Верховної Ради України щодо утворення 3 районів: Шепетівського, Хмельницького та Кам’янець-Подільського, обрано 3 районні ради.

Місцеве самоврядування – це важливий інститут, що здійснює регулювання та управління суттєвими сферами суспільних справ в інтересах кожного громадянина: фінансами, землею, будівництвом, інфраструктурою, соціальною сферою. Від відповідальної та якісної реалізації завдань в кожній громаді залежить добробут жителів нашої області.

Впевнений, що у конструктивній співпраці та взаєморозумінні ми разом подолаємо виклики сьогодення, захистимо громадян, зміцнимо галузь охорони здоров’я, створимо умови для сприятливого інвестиційного клімату, захистимо від агресора Україну. Адже люди очікують на покращення якості життя, і це найважливіше завдання.

Щиро бажаю кожній громаді, кожному жителю області миру, добробуту,плідної праці,нехай втілюються в життя всі задуми та ініціативи, успішно реалізовуються поставлені цілі на благо Хмельниччини, на благо всієї України!

Слава Україні!

З повагою

голова Хмельницької
облдержадміністрації                                                                                               Сергій Гамалій