01.08.2016 — 18:09

В облдержадміністрації вислухали особисті звернення громадян

З метою забезпечення дотримання конституційних прав громадян та забезпечення постійного та ефективного зв’язку влади з громадянами керівництво облдержадміністрації постійно проводить особисті прийоми громадян. Згідно плану, 1 серпня вислухати звернення громадян мав голова облдержадміністрації Олександр Корнійчук. Однак, голова був змушений терміново здійснити виїзд у Полонський район, тому особистий прийом громадян проводив т.в.о.заступника голови-керівника апарату ОДА Олег Кузмінчук.

За допомогою до влади сьогодні звернулись більше сорока мешканців області.

Велика частина звернень стосувалась питання надання матеріальної допомоги, зокрема,  у зв’язку з необхідністю лікування. Загалом з таким проханням звернулися 23 людини.

Двоє громадян, з яких одна – мати-героїня, мешканка Шепетівщини, просили посприяти у вирішенні питання покращення житлових умов.

Жителі Старокостянтинівського, Летичівського та Красилівського районів звернулися до Олега Кузмінчука з метою вирішення спірних земельних питань.

Ще декілька звернень стосувалися непогодженням з розміром нарахованої пенсії, насильства в сім’ї, невиконання рішення суду.

DSC_0505

Також сьогодні надійшло два колективних звернення. Одне з них стосувалося зміни автобусного маршруту. Жителі Летичівського району просили посприяти, щоб рейсовий автобус заїжджав у с.Лисогірка.

Друге колективне звернення надійшло від мешканців міста Хмельницького. Люди скаржилися на неправомірні дії Державної архітектурно-будівельної інспекції, в результаті яких 3 черга будівництва за адресою вул.Гастелло, 15, вже тривалий час зупинилася на етапі закладки фундаменту.

Олег Петрович уважно вислухав всіх  запитувачів та надав роз’яснення про подальші спільні дій. Ті питання, які потребують додаткового вивчення, взяті  на контроль в облдержадміністрації.

За результатами прийому дані доручення керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації оперативно і повною мірою сприяти у вирішенні порушених питань згідно норм чинного законодавства.

Всі питання, з якими громадяни прийшли на прийом, доведені до відома голови облдержадміністрації та перебувають на його особистому контролі.