02.08.2016 — 12:59

О.Корнійчук провів виїзне засідання щодо вивчення ситуації по ПАТ «Полонський гірничий комбінат»

IMG_4384

1 серпня під керівництвом голови обласної державної адміністрації Олександра Корнійчука та за безпосередньої участі голови робочої групи т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олега Гуменного відбулося чергове виїзне засідання робочої групи щодо вивчення ситуації, яка склалася на підприємстві ПАТ «Полонський гірничий комбінат».

У засіданні взяли участь представники Громадської ради при облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, правоохоронних органів, місцевих органів виконавчої влади Полонського району, колективу підприємства та Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації.

У ході засідання обговорювалися питання щодо збереження майна ПАТ «Полонський гірничий комбінат» та шляхи якнайшвидшого врегулювання існуючих проблем діяльності підприємства.

Після тривалого засідання у приміщенні Полонської райдержадміністрації головою обласної державної адміністрації було прийнято рішення про зустріч з представниками колишнього колективу ПАТ «Полонський гірничий комбінат» на його території, а на теперішній час працівниками ТОВ «Полонська гірнича компанія».

IMG_4393

Олександр Олександрович акцентував увагу присутніх на необхідності об’єднання усіх зусиль для збереження та недопущення знищення ПАТ «Полонський гірничий комбінат» та відновлення його роботи з метою погашення всіх боргових зобов’язань, і в першу чергу – заборгованості із виплати заробітної плати працівникам підприємства.

За результатами обговорення прийнято рішення підготувати звернення до Міністерства юстиції України із зазначеного питання.

IMG_4412

IMG_4405