23.12.2020 — 14:53

#TrainTheTrainers: підбірка корисної інформації для підприємців, експортерів та консультантів в експорті, що допом-оже Вашій компанії у виході на іноземні ринки: кейс-стаді, статті та посилання на корисні матеріали

Другий випуск ’ #2 розповість вам про корисні та гарячі теми: вебмаркетинг, цифрові продажі, вебаналітика, аналіз бізнесу за допомогою цифрових інструментів та веб промоція консалтингових послуг.

Завантажити дайджест: ➡ Train_the_trainer_digest-2

Якщо ви вже на шляху до нових країн та вам цікаво, як це роблять інші компанії та якими методами, читайте кейс-стаді про представників фешн та креативних секторів, зокрема:

• вихід виробників етноодягу на скандинавський ринок;
• виклик Німецького ринку українській компанії кравців;
• промоція виробника верхнього одягу на ринку Канади;
• весільні сукну в Австралії ;
• розвиток експорту до Польщі виробників картин за номерами.

’ – це підбірка корисної інформації для підприємців, експортерів та консультантів в експорті, що допоможе Вашій компанії у виході на іноземні ринки від учасників інноваційної освітньої програми для консультантів державного та приватного секторів у сфері експортної діяльності.

Читайте другий випуск та підписуйтесь на сторінки команд учасниць, щоб отримувати більше інформації з питань міжнародної торгівлі! https://epo.org.ua/ttt_digest-2/
____
Програма Train the Trainers розроблена Інститутом маркетингу Естонії у співпраці з Офісом з просування експорту. Програма фінансується Державним департаментом США (в рамках “Emerging Donors Challenge Program Round Seven”), а також Міністерством закордонних справ Естонії (Проект з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги).