04.08.2016 — 16:30

Хмельничани поповнили скарбничку перемог

1018969147З 28 липня по 01 серпня ц.р. у м. Херсоні Українським державним центром позашкільної освіти спiльно з Комунальним закладом «Центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради були проведені Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді зі швидкісної телеграфії.

Швидкісна радіотелеграфія – це один з видів радіоспорту, що є першою школою майбутніх радистів.   Захоплення радіоаматорством – це захоплення особливого роду. Воно дозволяє об’єднати азарт мисливця і пристрасть колекціонера, примушує займатися конструюванням, вимагає уміння говорити на іноземних мовах, спонукає знайомитися з географією і радіотехнікою. Справжні ентузіасти віддають улюбленій справі все своє дозвілля так, що і одного захоплення цілком вистачає – з надлишком.

Для участі у заході до Херсону завітало 13 команд з міст Києва, Рівного, Херсону та міста Нетішин Хмельницької області, а також з Волинської, Херсонської, Сумської, Полтавської областей.

Щедрі оплески та щирі посмішки – саме так вітали учасників Всеукраїнських відкритих змагань.

Хмельниччину на змаганнях представляли Панчук Наталія Олександрівна, учениця 9 класу Нетішинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, та Поліщук Владислав Володимирович, учень 11 класу Нетішинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4.

За підсумками Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді зі швидкісної телеграфії команда Нетішинського клубу «Юний технік» (керівник Панчук Людмила Сергіївна) здобула ІІІ місце.

Вітаємо команду Нетішинського клубу «Юний технік» та бажаємо їм успіхів, наснаги і міцного здоров’я!

За матеріалами Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.