05.08.2016 — 16:32

Валерій Олійник вислухав проблеми подолян

Сьогодні т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Валерій Олійник провів особистий прийом громадян Хмельниччини.

Всього за вирішенням проблем до посадовця звернулись 8 людей. Переважна більшість звернень стосувались виділення матеріальної допомоги. В основному громадяни просили виділити допомогу у зв’язку з необхідністю лікування.

DSC_0840Також Валерій Цезарович заслухав звернення жителя села Мар’янівка Хмельницького району, який від імені своїх односельців просив вирішити питання водопостачання. Зі слів чоловіка, вода у водогоні практично відсутня, лише вночі окремим жителям вдається націдити декілька відер води.  Незважаючи на численні скарги, ні балансоутримувач водонапірної башти, що забезпечує водопостачання, ні голова ОТГ не вжили ніяких заходів, щоб вирішити це питання. Вислухавши заявника, Валерій Олійник у телефонному режимі доручив голові Хмельницької райдержадміністрації Лесі Коменді створити робочу групу та на місці розібратися із ситуацією.

DSC_0843За результатами прийому надані відповідні доручення для забезпечення розгляду звернень громадян у встановлені терміни та у відповідності до законодавства.