08.08.2016 — 15:35

За минулий тиждень складено 65 актів про порушення Закону України «Про автомобільний транспорт»

8 серпня відбулася чергова нарада т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олега Гуменного з представниками контролюючих органів щодо результатів роботи мобільних груп у транспортній галузі.

Гуменний 006

Так, за минулий тиждень складено 65 актів про порушення Закону України «Про автомобільний транспорт», з них 14 актів на «нелегальних» перевізників, 4 протоколи про адміністративне правопорушення за ч.1 ст..164 КУпАП.

Під час проведення рейдових перевірок слід відмітити позитивну тенденцію щодо виявлення “нелегальних” перевізників у Славутському та Городоцькому районах.

В посиленому режимі здійснюють роботу працівники Укртрансбезпеки щодо дотриманням водіями вантажних транспортних засобів вагових параметрів на автошляхах Хмельниччини. За звітний період зафіксовано 6 порушень габаритно-вагових параметрів.

Крім того, працівниками Укртрансбезпеки та ДФС в області спільно з поліцією здійснюються щоденні рейди по виявленню “нелегальних” перевізників, які здійснюють пасажирські перевезення в режимі таксі. За минулий тиждень виявлено 12 фактів таких порушень по яким складено відповідні акти.

Також з 8 серпня до 12 вересня в області пройде місячник безпеки дорожнього руху. Основними завданнями поліції на час місячника стануть налагодження співпраці з місцевою владою, превентивна робота і виявлення порушень на дорогах.