27.01.2021 — 13:00

Громадська організація «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» запускає проєкт «Підтримка Громадської ініціативи «За чесну та прозору митницю»

Громадська організація «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» запускає проєкт «Підтримка Громадської ініціативи «За чесну та прозору митницю» за фінансової підтримки Європейського союзу, МФ «Відродження» та AtlasNetwork.

У рамках зазначеного проєкту проводиться онлайн-опитування «Програма Авторизованих економічних операторів (АЕО). Чи потрібні Вам спрощення процедур при митному оформленні?» (для підприємств, які здійснюють ЗЕД).

Опитування дозволить оцінити обізнаність суб’єктів ЗЕД щодо впровадження АЕО в Україні. Результати опитування будуть надані респондентам у вигляді презентації.

Слід зазначити, що опитування можна пройти анонімно, або ж заповнити поля з інформацією про назву організації.

Для заповнення відповідної анкети необхідно перейти за посиланнямhttps://cutt.ly/Oj2sJ8r. Опитування триває до 29 січня 2021 року.

Більше інформації про АЕО на офіційному вебсайті Міністерства фінансів України: https://mof.gov.ua/uk/authorized_economic_operators-470