10.08.2016 — 15:54

В адміністрації проведено особистий прийом громадян

Сьогоднi, 10 серпня, в.о. першого заступника голови адміністрації Олег Гуменний провів особистий прийом громадян.

Так, до посадовця звернувся житель м. Хмельницького з проханням надати йому житло в обласному центрі або сусідніх селах у зв’язку з необхідністю у постійному лікуванні. Вислухавши прохання Олег Вікторович надав доручення Хмельницькій райдержадміністрації та міському голові по можливості сприяти у вирішенні даного питання.

DSC_0847

Ще одне звернення надійшло від громадської організації “Громадська палата Хмельницької області” щодо збереження цілісної території дитячої музичної школи № 1 у м. Хмельницький, а саме вжити певних заходів відносно ТОВ “Діамант”, яке здійснює там будівництво паркінгу. Крім того, зазначена ділянка, де проводиться будівництво, знаходиться поруч щойно виявленого об’єкту культурної спадщини за видом “архітектура” (наказ управління культури, туризму і курортів від 15.09.2010 року № 242) “Кінотеатру “Модерн” по вул. Проскурівській , 18  у м. Хмельницькому. Згідно умов укладеного охоронного договору на цей об’єкт культурної спадщини будь-які земляні будівельні роботи в межах його території та охоронних зон погоджуються з органом охорони культурної спадщини.

Саме тому, Консультативною радою з питань охорони культурної спадщини у Хмельницькій області прийнято рішення зупинити проведення будь-яких будівельних робіт біля щойно виявленого об’єкту культурної спадщини – “Кінотеатр “Модерн” по вул. Проскурівська, 18 у м. Хмельницькому, але зі слів громадських активістів будівельні роботи тривають і надалі. У зв’язку з цим, звернулися до Олега Гуменного, аби посприяти у вирішенні проблемного будівництва.

Інші звернення стосувалися надання матеріальної допомоги на лікування та сприяння в працевлаштуванні.

Перший заступник приділив увагу всім, хто прийшов до адміністрації на прийом та пообіцяв, що звернення будуть розглянуті належним чином.