12.02.2021 — 10:04

Запрошуємо взяти участь в аукціоні з оренди

Назва об’єкту аукціону: продовження договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого) майна, що належить до державної власності – приміщення загальною площею 10,88 кв.м (в т.ч. площа загального користування 1,5 кв.), яке знаходиться за адресою: вул.Подільська, 34, смт.Нова Ушиця, Новоушицкий р-н, Хмельницька область, 32600 та перебуває на балансі  Новоушицького коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету.

Строк оренди: 5 років

Стартова орендна плата для аукціону: 259,37 (без урахування ПДВ).

Майно може бути використане Орендарем за будь-яким цільовим призначенням.

Прийом пропозицій: до 22.02.2021

Дата аукціону: 23.02.2021

Для участі в аукціоні необхідно зареєструватись на електронному майданчику в ProZorro. Продажі.

Назва об’єкту аукціону: продовження договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого) майна, що належить до державної власності – частина вестибулю загальною площею 18,57 кв.м (в т.ч. площа загального користування 2,0 кв.м), яке знаходиться за адресою: вул.Подільська, 34, смт.Нова Ушиця, Новоушицький р-н, Хмельницька область, 32600 на першому поверсі навчально-виробничого комплексу, що перебуває на балансі Новоушицького коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету.

Строк оренди: 5 років

Стартова орендна плата для аукціону: 442,64 (без урахування ПДВ).

Майно може бути використане Орендарем з метою надання послуг, які не можуть бути забезпечені безпосередньо установами або закладами, визначеними у пункті 29 Порядку, і які є пов’язаними із забезпеченням або обслуговуванням діяльності такої установи або закладу, а саме: розміщення торгівельного об’єкту з продажу канцтоварів на площі 13,57 кв.м; розміщення ксерокопію вальної техніки для надання послуг з ксерокопіювання документів на площі 3,0 кв.м та розміщення торгівельного об’єкта з продажу продовольчих товарів на площі 2,0 кв.м.

 Короткий опис об’єкту аукціону: будівля навчально-лабораторного корпусу триповерхова цегляна, зовні оштукатурена, забезпечена автономним опаленням (власна котельня на території коледжу). Будівля забезпечена водопроводом, каналізацією, електропостачанням. Вхід загальний, здійснюється з головного фасаду будівлі.

Місце з низьким людино потоком (потенційні споживачі – працівники та студенти). Технічний стан об’єкта задовільний.

Прийом пропозицій: до 23.02.2021

Дата аукціону: 24.02.2021

Для участі в аукціоні необхідно зареєструватись на електронному майданчику в ProZorro. Продажі.