11.08.2016 — 17:06

В м. Кам’янець-Подільський відбувся семінар «Підвищення якості послуг з водопостачання та водовідведення»

Представники підприємств водопровідно-каналізаційного господарства, фахівці новітніх технологій у сфері водопостачання та водовідведення з п’яти областей України зібралися сьогодні на науково-практичний семінар.

До участі у заході були запрошені представники міської влади, т.в.о. першого заступника голови обласної державної адміністрації Олег Гуменний, фахівці житлово-комунального господарства Західного регіону, які представляють підприємства водопровідно-каналізаційного господарства з Івано-Франківської, Тернопільської, Вінницької, Хмельницької та Чернівецької областей.

DSC_3230

“Кам’янець-Подільський – одне з провідних міст Хмельниччини у галузі теплової та водної енергетики. Лише нещодавно до міста приїжджали представники з різних областей України задля вивчення досвіду, і сьогодні знову делегації Західного регіону зібралися тут, щоб побачити як працює Кам’янець-Подільський, які технології впроваджує, що планує на майбутнє”, – зазначив т.в.о. першого заступника голови обласної державної адміністрації Олег Гуменний.

Основною темою семінару стало підвищення якості послуг з водопостачання та водовідведення, однак розглядалися також питання впровадження інноваційних та енергоефективних технологій у мережах, модернізація водоканалів, проблеми фінансової стабільності підприємств галузі.

Як зазначив міський голова Михайло Сімашкевич, для Кам’янець-Подільського проведення подібних конференцій стало вже гарною традицією. А тема надання послуг підприємствами, які працюють у сфері водопостачання, ще й надзвичайно актуальна в умовах сьогодення.