12.08.2016 — 14:41

Очільник області здійснив прийом громадян у Деражнянському районі

IMG_20160812_095203

Одним із дієвих інструментів вивчення, вирішення повсякденних питань життєдіяльності та надання консультативної допомоги населенню є проведення особистих прийомів громадян керівництвом обласної державної адміністрації за місцем їх проживання.

Так, згідно з графіком виїзних прийомів, 12 серпня, голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук провів виїзний прийом громадян у Деражнянському районі.

За допомогою до очільника області  звернулося 8 осіб, яких турбували питання різного характеру. Крім цього, зареєстровано два колективних звернення.

 Проте найактуальнішими проблемами сьогодення, що турбують жителів району, є питання, що виникають з приводу збереження цілісності Вовковинецької амбулаторії, щодо земельних ділянок виділених під пасовища, надання матеріальної допомоги на лікування, встановлення вітряків, надання житла багатодітній сім’ї, забруднення екології шляхом випалювання деревного вугілля, пільг за комунальні послуги та християнські питання.

Очільник області надав роз’яснення щодо можливих шляхів вирішення озвучених питань з керівництвом району.

Усім заявникам були надані вичерпні відповіді по порушеним проблемним питанням.

Олександр Корнійчук зауважив, що кожне звернення перебуватиме на його особистому контролі до остаточного вирішення. Всі питання будуть розглянуті згідно норм чинного законодавства із залученням відповідних фахівців.