15.08.2016 — 14:15

Зустріч з представниками духовної ради

IMG_4725

Напередодні відзначення 25-ї річниці незалежності України спорідненість та порозуміння, як у владних, так і релігійних структурах, є передумовою для створення позитивних моментів та кроку для об’єднання українців задля головної мети ­ відновлення миру та цілісності території.

Нещодавно у м.Хмельницький утворено духовну раду, головою якої, терміном на один рік, обрано Митрополита Хмельницького і Кам’янець-Подільського УПЦ КП Антонія.

IMG_4717

Сьогодні, 15 серпня, відбулась зустріч голови обласної державної адміністрації Олександра Корнійчука та голови обласної ради Михайла Загородного з членами даної ради.

У ході зустрічі представлено статутні завдання та умови роботи духовної ради. Варто зазначити, що дана рада функціонує та приймає рішення шляхом консенсусу та повного порозуміння і є відкритою для усіх релігійних конфесій.

Крім цього, відбулось обговорення актуального на сьогодні питання щодо заходів з відзначення річниці незалежності України. Серед ряду запропонованих заходів обговорено проведення «молитовного сніданку», як прикладу об’єднання та єдності заради миру на рідній землі.

Олександр Корнійчук зазначив, що забезпечення суспільної злагоди, в тяжкий для України час, є великою та важливою роботою для всіх нас. «Релігія, та віра є тими рушійними силами, які підтримують як окрему людину та і населення усієї країни у найважчі для неї часи», – наголосив очільник області.

20160815_102144