04.03.2021 — 18:28

Сергій Гамалій взяв участь ХХІІІ позачерговій конференції ХОО ФСТ «Динамо»

Сьогодні в ГУНП в Хмельницькій області відбулася ХХІІІ позачергова конференція ХОО ФСТ «Динамо» за участю начальника ГУНП в Хмельницькій області Руслана Герасимчука, голови ОДА Сергія Гамалія, начальника ГУ ДСНС в області Едуарда Братка та інших поважних гостей.

Звертаючись до присутніх, голова адміністрації Сергій Гамалій зазначив, що з великою повагою ставиться до обласної організації ФСТ «Динамо» та подякував членам товариства за внесок у спортивні досягнення Хмельниччини.

“Ви з честю представляєте Хмельниччину у збірних командах України, берете активну участь у спортивних змаганнях різного рівня: від місцевих змагань до чемпіонатів Світу, Європи та Олімпійських ігор. Великої уваги надаєте вихованню підростаючого покоління у кращих спортивних традиціях. Сьогоднішня подія дуже важлива. Впевнений, що новий очільник обласної організації докладе максимум зусиль до того, щоб спортивна слава ФСТ «Динамо» та всієї Хмельниччини примножувалась. І що ми надалі будемо вами усіма пишатись”, – сказав голова адміністрації.

Під час конференції делегати обрали нового голову ХОО ФСТ «Динамо» — ним став начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук. В свою чергу, Руслан Герасимчук вручив Сергію Гамалію пам’ятну відзнаку “95 років створення “Динамо” і посвідчення члена Хмельницької обласної організації ФСТ “Динамо”.

 Довідково:

Щороку понад тисячу спортсменів обласної організації беруть участь у спортивних змаганнях різного рівня від чемпіонатів міст, області, України до найпрестижніших чемпіонатів Світу, Європи та Олімпійських ігор. Представники обласної організації активно беруть участь у професійно-прикладних видах спорту, посідають призові місця у «Динаміадах» Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.

Впродовж п’яти останніх років обласною організацією підготовлено: 1 Заслужений майстер спорту України, 6 майстрів спорту України міжнародного класу, 45 майстрів спорту України з олімпійських та неолімпійських видів спорту, 1 наставнику присвоєно звання «Заслужений тренер України».