04.03.2021 — 17:30

У приміщенні поліції Хмельницької області відкрили виставку картин

В Головному управлінні Національної поліції Хмельницької області відбулось відкриття виставки картин під назвою «Весна, як жінка. Жінка, як весна.», приуроченої Міжнародному жіночому дню. До експозиції увійшли 8 живописних творів з колекції Хмельницького обласного художнього музею, авторами яких є наші відомі земляки.

На відкриття виставки завітав голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій, директор Хмельницького обласного художнього музею Ольга Долінська та керівники усіх правоохоронних органів області, з якими взаємодіє поліція.

“Започатковуючи таку мистецьку акцію у стінах нашого управління ми переслідували одразу кілька цілей, – говорить начальник поліції Хмельниччини Руслан Герасимчук. – Перша мета – це створення сприятливого морально-психологічного клімату у нашому поліцейському колективі, підвищення рівня всебічного розвитку працівників, які в силу своєї зайнятості на роботі у режимі 24/7 не завжди мають можливість відвідувати різноманітні культурні заходи. І друга мета, найважливіша, – це налагодження партнерських взаємин з громадою міста та наочна демонстрація того, що поліція вже давно – не каральний орган. Це організація, покликана надавати людям сервісні послуги у сфері безпеки , яка завжди відкрита для усіх громадян”.

Експозицію, яка буде знаходитись в приміщенні головного управління до 9 березня включно, можуть відвідати не лише працівники поліції та їх родини, а й кожен бажаючий за умови дотримання карантинних обмежень, оскільки вхід у фойє вільний і безперешкодний для усіх громадян.

Ця виставка у холі управління стала своєрідним першим кроком на шляху до створення у всіх відділках поліції фронт-офісів для обслуговування громадян, у які буде вільний доступ. Таким чином буде продемонстрована відкритість для всіх зацікавлених.

“Ми будемо щиро раді, коли до нас приходитимуть не лише зі своєю бідою, а й щоб висловити свої ідеї, пропозиції, або ж навіть просто поспілкуватися чи подивитися виставку картин, як от сьогодні”, – додає Руслан Герасимчук.