10.03.2021 — 17:26

Сергій Гамалій вручив подарунки переможцям чемпіонату з боротьби самбо

Сьогодні голова адміністрації Сергій Гамалій взяв участь у закриті чемпіонату Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України з боротьби самбо.

Голова адміністрації привітав  учасників змагань та вручив подарунки переможцям. “Здоровий спосіб життя, сила і витривалість – це те, без чого військову службу важко уявити. А в умовах наявних бойових дій на сході України – це необхідність. Я впевнений, що кожен командир бойового підрозділу слідкує за тим, щоб його бійці були фізично і морально підготовлені до виконання завдань у будь-яких екстремальних умовах. Все це дає можливість розвивати у військовослужбовців військово-прикладні навички, вміння діяти в обставинах наближених до бойових, згуртовує підрозділ, виховує взаємодопомогу в колективах. Вітаю всіх учасників змагань і звичайно переможців з нагородами. Своїми досягненнями ви вкотре довели, що саме особистість з її вміннями та прагненням до перемоги є найбільшим надбанням Збройних Сил України”, – сказав він.

Щорічно нацгвардійці показують дуже високі результати на усіх змаганнях, що проводять серед силових структур та інших спеціальних служб України. У лавах Національної гвардії служать спортсмени, які піднімають авторитет не лише структури, а й нашої держави на міжнародній спортивній арені. Загалом у змаганнях брали участь 50 спортсменів із 10 команд.