12.03.2021 — 15:28

Визначено переможців фестивалю професій “Твій старт в успішне життя”

Сьогодні відбулося урочисте нагородження переможців фестивалю професій “Твій старт в успішне життя”, який проходить в рамках соціального, професійно-орієнтованого проекту “Моя професія – мій успіх – моє майбутнє”. Учасників заходу привітали заступник голови ОДА Володимир Юр’єв, голова обласної ради Віолета Лабазюк, представники Департаменту освіти та науки ОДА та інші поважні гості.

Метою фестивалю є популяризація професійної (професійно-технічної) освіти, робітничих професій, підвищення їх престижності у професійній діяльності, демонстрація переваг навчання у закладах профтехосвіти, можливостей побудови успішної професійної кар’єри випускників та проведення профорієнтаційної роботи серед учнів закладів загальної середньої освіти та дорослого населення. Відтак, на фестивалі кращі учні закладів професійної освіти Хмельницької області представили професії різних напрямків виробництва, які відіграють важливу роль в забезпеченні життєдіяльності нашої країни.

Вітаючи переможців та учасників, Володимир Юр’єв зазначив: “На завершення фестивалю ми отримали дуже гарні результати. Звичайно, не усі учасники здобули перемогу, але кожна невдача – це тільки шлях до початку і перемог. Тож бажаю нашим дітям нових змагань, нових здобутків, і саме головне – зміцнювати нашу країну”.

Окремо посадовець висловив слова подяки освітянам області за таку велику справу. “Я все більше переконуюсь в тому, що Хмельниччина має фахівців в освіті дуже високого рівня. Кожний з нас викладаючи свою справу на високому рівні, вносить свій здобуток до нашої країни, і від цього вона стає тільки могутнішою”, – сказав заступник голови адміністрації.