18.08.2016 — 13:45

У Хмельницькому відкрили сучасний центр обслуговування клієнтів газових компаній

Сьогодні, у центрі Хмельницького, по вул. Свободи, 22, відбулося урочисте відкриття першого в області Центру обслуговування клієнтів. Відтепер 131 тисяча побутових споживачів блакитного палива обласного центру та Хмельницького району зможуть в одному місці, зі зручною транспортною розв’язкою, добратися із найвіддаленішого мікрорайону міста чи прибузького села та отримати необхідні послуги. Тож усі питання щодо розрахунків за газ, укладення та переоформлення документації, приєднання до газових мереж, виготовлення проектної документації тощо, – клієнти зможуть якісно і мобільно отримати в єдиному місці, не відвідуючи ряд кабінетів чи організацій.

Багато десятиліть гостро стояло питання незручності розташування компанії, а усі спроби дочекатися тролейбусного сполучення так і не увінчалися успіхом. Тож відкриття ЦОК у зручному для всіх місці вирішило одне з головних завдань – максимальна наближеність, доступність та комфортність для споживача.

На урочисту подію з нагоди відкриття підрозділу були запршені т.в.о. першого заступника голови адміністрації Олег Гуменний, міський голова Олександр Симчишин, представники ПАТ «Хмельницькгаз», споживачі газу.

IMG_4702

На теренах Хмельницької області ЦОК став одним з перших  прикладів організації роботи з клієнтами, у чому споживачі переконуються при першому ж відвідуванні. Водночас, тут в повній мірі дотримана головна концепція – комфортні умови для клієнтів; просторі приміщення, зручні зали очікування, доступ до wi-fi, можливість скористатися послугами Особистого кабінету та на місці одразу ж зареєструватися у ньому, а також сплатити за послуги через термінали. При цьому, споживач має максимальний доступ до інформації, яку можна отримали у фахівця на ресепшн або інформаційних стендах, моніторах.

Чимало нововведень реалізовано у центрі: допомога фахівців у користуванні терміналами, автоматизована електронна черга, достатня кількість менеджерів та фахівців необхідного профілю. Крім того, усі зони обслуговування зручно позначені навігаційними табличками.

IMG_4704“Це знакова подія, мешканці міста десятки років очікували відкриття зручного, сучасного центру обслуговування клієнтів. Я впевнений в тому, що відкриття такого центру дасть свій позитивний результат як для мешканців  так і для самої компанії та покращить стан розрахунків, – зазначив Олег Гуменний, – 131 тисяча мешканців міста Хмельницького матимуть можливість використовувати сучасний европейський центр обслуговування, де клієнти отримуватимуть увесь пакет послуг – від розрахунків за газ до під’єднання газопостачання”.

Відкриття ЦОК у Хмельницькому – ще один крок назустріч споживачеві. Адже повна комп’ютеризація та доступність дадуть можливість зекономити час споживачів, спростити процедуру одержання послуг, а також бути в курсі усіх нововведень.

Найближчим часом, аналогічні Центри обслуговування клієнтів відкриються у містах обласного значення Хмельниччини: Кам’янці-Подільському та Славуті.

IMG_4712

Довідка:

ПАТ «Хмельницькгаз» здійснює розподіл природного газу на території Хмельницької області (крім м. Шепетівки та Шепетівського району) усім категоріям споживачів. Щорічні обсяги транспортування складають близько 640 млн.м.куб. природного газу. ПАТ «Хмельницькгаз» забезпечує природним газом майже 395 тис. домоволодінь Хмельниччини. Загальний рівень газифікації області складає більше 80%, протяжність газових мереж – 17 тис.км.Підприємство є одним з найбільших роботодавців та платників податків області, що надає гарантовані робочі місця 2 тисячам працівників, стабільно входить до п’ятірки найбільших та сумлінних платників податків Хмельниччини. До бюджетів усіх рівнів ПАТ «Хмельницькгаз» у 2015 році сплатив понад 92 млн.грн.