18.08.2016 — 16:46

Володимир Кальнiченко провів особистий прийом громадян

Сьогодні, заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальнiченко провів особистий прийом громадян. Загалом посадовцем розглянуто 6 звернень від жителів області, більшість з яких були спрямовані на отримання матеріальної допомоги.

Сім’я з м. Волочиськ, а саме спадкоємці загиблого діда у роки Вітчизняної війни, звернулися до посадовця з проханням повернути їм земельну ділянку, яку у 1933 році забрали до колгоспу (57 га). Наразі, заявники наполягають надати їм по 2 га на кожну сім’ю (7 земельних ділянок) для ведення особистого селянського господарства на території Трительницької сільської ради Волочиського району.

Головним управлінням Держгеокадастру у Хмельницькій області неодноразово надавалася письмова відповідь заявникам, де зазначено, що дані земельні ділянки передбачені для виділення учасникам антитерористичної операції та сім’ям загиблих в антитерористичній операції.

Вислухавши заявників Володимир Ілліч надав доручення Головному управлінню Держземагенства у Хмельницькій області по можливості віднайти земельні ділянки для вирішення проблемного питання.

IMG_4717

Інші звернення стосувалися непогодження із позбавленням права на відомче майно, виділення земельного паю.

Володимир Ілліч приділив увагу всім, хто прийшов до адміністрації на прийом та пообіцяв, що звернення будуть розглянуті належним чином.