20.03.2021 — 13:07

Ще 14 службових авто отримали поліцейські офіцери громади на Хмельниччині

Сьогодні на головній площі міста відбулася вручення ще 14 службових автомобілів поліцейським офіцерам громади в Хмельницькій області.  До участі в заходах долучилися  голова адміністрації Сергій Гамалій, голова обласної ради Віолета Лабазюк, заступник міського голови Роман Примуш, голови територіальних громад та поліцейські офіцери громади.

“Рівно рік тому Хмельниччина одна із перших долучилася до пілотного проекту “Поліцейський офіцер громади”, який показав, що сьогодні дякуючи тому, що поліцейський постійно знаходиться на території обслуговування, що він живе життям громади, переймається всіма проблемами громадян на своїй території, дає нам можливість створити безпечний простір у кожному куточку нашої області. Дякуючи підтримці органів влади та урядування ми маємо можливість чітко та швидко спрацювати за принципами прозорості і співпраці населення на правах партнерства. Дякую кожному з вас за ту комунікацію, яка існує між Нацполіцією і громадами на місцях, дякую за державну позицію, яка постійно відчувається в нашій спільній роботі”, – сказав начальник ГУНП в Хмельницькій області, полковник поліції Руслан Герасимчук, звертаючись до присутніх.

Висловив слова вітання і голова адміністрації Сергій Гамалій: “Мені приємно відзначити, що наша область стала одним із тих регіонів держави, де створюється нова система управління безпекою. Зокрема, сьогодні у нас на Хмельниччині гарна подія – поліцейські офіцери громади отримають 14 нових службових автомобілів. Це допоможе їм оперативно реагувати на події та посприяє високому рівню виконання завдань. Хочу подякувати особовому складу підрозділів поліції за активну позицію у захисті інтересів людей і держави. Завдячуючи нашим спільним зусиллям – маємо стабільний громадський порядок та розвиток регіону”.

Очільник області побажав кожному працівнику правоохоронних органів міцного здоров’я, особистого щастя, родинної злагоди, добробуту, миру, а також, щоб новенькі службові авто служили надійно офіцерам громади.

Сьогодні усі 58 офіцерів громади отримали ще 14 транспортних засобів. Додатково кожний офіцер громади отримав помпові рушниці, що дасть можливість населенню на території обслуговування почувати себе більш безпечно. Крім цих автомобілів, ще 10 підрозділів поліції Хмельниччини отримали також автотранспорт.