24.03.2021 — 13:28

25-26 березня 2021 року в кафедральному соборі Апостола Андрія Первозванного (вул. Козача, 69 у м.Хмельницькому) відбудеться прощання з  Владикою Антонієм, Високопреосвященішим Митрополитом Хмельницьким і Кам’янець-Подільським Православної Церкви України

25-26 березня 2021 року в кафедральному соборі Апостола Андрія Первозванного (вул. Козача, 69 у м.Хмельницькому) відбудеться прощання з  Владикою Антонієм, Високопреосвященішим Митрополитом Хмельницьким і Кам’янець-Подільським Православної Церкви України.

Усі бажаючі зможуть віддати останню шану Владиці орієнтовно з 12:00 25 березня до 11.00 26 березня, храм буде відчинено цілодобово.

Глибоко сумуємо у зв’язку з цією непоправною для Хмельниччини втратою та закликаємо усіх, хто має намір у ці дні долучитися до вшанування пам’яті Владики, врахувати важливість дотримання протиепідемічних заходів при відвідуванні храму.

Наразі ситуація із поширенням COVID-19 в області є дуже складно. Підступна хвороба не обирає: ми втрачаємо наших рідних та близьких, видатних діячів, талановитих митців нашого краю. Тому наполегливо просимо усіх подбати про свою безпеку та здоров’я: обов’язково одягати маску, не створювати скупчення та дотримуватися соціальної дистанції під час прощальних заходів.