24.03.2021 — 16:37

Конкурс на одержання субгрантів «Програма з розширення можливостей для жінок та вразливих категорій населення у секторі кондитерського та крафтового виробництва»

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (AГРО), що реалізовується компанією Chemonics International, запрошує подавати заявки на одержання субгранту для сприяння економічному зростанню секторів виробництва кондитерської та локальної/крафтової продукції.

Метою Програми є надання підтримки українським підприємцям з числа жінок та вразливих груп населення у збільшенні обсягів виробництва та продажу кондитерської та крафтової продукції, створенні нових робочих місць для жінок та представників вразливих груп населення.

До заявників висуваються такі кваліфікаційні вимоги

Заявниками можуть бути підприємства, неурядові організації або галузеві асоціації, які офіційно зареєстровані в Україні, засновані, створені, та такі, що визнаються відповідними українськими органами влади й дотримуються українського законодавства, усіх чинних норм цивільного права та податкового кодексу України та належати до категорії мікро, малих та середніх підприємств (ММСП).

Підприємствами заявників мають володіти та/або керувати жінки та чоловіки, що є представниками вразливих груп населення (наприклад, молодь до 24 років, внутрішньо переміщені особи (ВПО), люди з обмеженими можливостями, етнічні меншини, ветерани (АТО, війни в Афганістані, ліквідатори ЧАЕС), громадяни віком 60+ років та ін.) та ведуть свою діяльність у секторі виробництва кондитерської та крафтової продукції.

Заявники мають спів-інвестувати не менше 10% від загального бюджету проєкту.

Заявники повинні вести підприємницьку діяльність у секторі кондитерського і крафтового виробництва не менше 1 року.

Працівники заявника повинні мати щонайменше 1 (один) рік досвіду роботи у секторі виробництва кондитерської або крафтової/локальної продукції.

Програма АГРО проведе підготовчий on-line семінар 31 березня 2021 року з 11.00 до 13.00 год., де заявники зможуть задати питання і отримати роз’яснення щодо умов конкурсу та заповнення аплікаційної форми.

Для участі у семінарі необхідно підтвердити свою зацікавленість, надіславши до 30 березня 2021 року ім’я учасника, назву організації, електронну адресу учасника та його номер телефону на адресу [email protected], в темі листа вказавши RFA № 26.

Заявки, що включатимуть технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи, надсилати в електронному форматі не пізніше 18:00 год. 16 квітня 2021 року на адресу [email protected], вказавши RFA №26 у темі листа.

Усі питання щодо проведення конкурсу надсилайте на ім’я керівника відділу субгрантів і контрактів Володимира Наконечного на зазначену вище електронну адресу, вказавши RFA № 26 у темі листа.

Повний опис технічного завдання та інструкції щодо підготовки та подання заявок наведені у запиті на подання заявок на одержання субгранту (RFA/ЗПЗ) №26 за посиланням https://cutt.ly/axR2xYe

Більше інформації та додатки для завантаження за посиланням: https://cutt.ly/YxR2HwT