01.04.2021 — 17:12

Сергій Гамалій відвідав ДП «Красилівський агрегатний завод»

Сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Гамалій побував з робочим візитом на Красилівщині. В ході поїздки посадовець ознайомився з роботою одного із стратегічно важливих промислових підприємств Хмельниччини – ДП «Красилівський агрегатний завод».

Під час відвідин директор компанії Олександр Процюк продемонстрував останні здобутки в галузі діяльності підприємства. Голова ОДА відвідав виробничі цехи заводу та ознайомився з особливостями виробничого процесу.

“На сьогоднішній день налагодження співпраці влади та регіональних підприємств є пріоритетним завданням для нас. Красилівський агрегатний –  це підприємство, від якого залежить не лише економічний розвиток регіону, а й підвищення обороноздатності країни. Тому я, як голова адміністрації, робитиму все від мене залежне, аби він мав підтримку та сприяння у вирішенні проблемних питань,” – наголосив Сергій Гамалій.

Нагадаємо, що основною продукцією, яку виробляє підприємство є агрегати авіаційної техніки військового призначення, твердопаливні котли та  побутові  газові  опалювальні котли різних модифікацій,  в тому   числі парапетні  та напольні з  автоматикою   MINISIT   та   EVROSIT,  з  циркуляційним  насосом  та  димососом,  регулятори  тиску  газу,  ПГЩМ,  конвектори,  лампи  паяльні, тощо.