20.08.2016 — 19:50

На Хмельниччині відкрито пункт видачі дозволів

 IMG_4819  Відтепер, перевізники, що здійснюють міжнародні автомобільні перевезення можуть безперешкодно отримати дозвіл на виконання таких перевезень. Адже, 20 серпня відкрито пункт видачі дозволів (ПДВ) «Хмельницький», який розташований по вул.Заводська, 155.

В урочистій церемонії відкриття пункту взяли участь голова Державної службу України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк, голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук, голова обласної ради Михайло Загородний, керівники силових структур, перевізники, що здійснюють міжнародні перевезення.

IMG_4838«Відкриття пункту є сприянням розвитку бізнесу і свідчення впровадження європейського стилю роботи з даною категорією, – зазначив Олександр Олександрович, – адже саме перевізники являються важливою складовою економіки регіону».

 

Пункт видачі дозволів суттєво спростить ведення господарської діяльності  автоперевізників та зменшить витрати суб’єктів підприємницької діяльності, адже найближчі такі пункти знаходяться у містах Львів та Чернівці. Крім цього, кошти сплачені за видачу дозволів будуть наповнювати бюджет Хмельниччини.

Після урочистого відкриття пункту перевізники мали можливість поспілкуватись з посадовцями та обговорити проблемні питання, зокрема що стосуються порушень в сфері автомобільних перевезень.

IMG_4886

IMG_4892

IMG_4817

IMG_4913

 

IMG_4920

IMG_4919