22.08.2016 — 17:34

У Хмельницькому вшанували пам’ять загиблих правоохоронців

22 серпня офіційно відзначається День пам’яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків. З цієї нагоди в обласному центрі відбувся мітинг-реквієм, на якому вшанували пам’ять 34  правоохоронців Хмельниччини, які за роки незалежності загинули у боротьбі зі злочинністю та під час проведення антитерористичної операції.

PM323image003

Участь в поминальному заході взяли колеги та родини загиблих правоохоронців, представники органів влади та силових структур.

PM958image006

Обласну державну адміністрацію на мітингу представляв т.в.о. заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Олег Кузмінчук.

Посадовець висловив глибоке співчуття родинам полеглих і а також подякував усім, хто, не вагаючись, у критичну мить, виконали свій службовий обов’язок, і в ім’я торжества закону та справедливості віддали найдорожче –  своє життя.

PM958image007Також Олег Петрович побажав правоохоронцям та їх родинам миру, міцного здоров’я, родинного благополуччя та успіхів у службі. “Зберігаючи спокій та впевненість, ми разом захистимо нашу країну, її суверенітет та цілісність,” –  підкреслив він у своїй промові.

Після реквієму всіх гості та члени родин відвідали до музей органів внутрішніх справ Хмельниччини, у якому закарбована історія життя кожного з загиблих правоохоронців.

У капличці, розташованій поруч з обласним управлінням поліції, відбулася поминальна панахида за загиблими.

PM642image008

PM473image002