26.04.2021 — 15:30

Сергій Гамалій відзначив Почесними грамотами учасників ліквідації наслідків катастрофи на ЧАЕС

Сьогодні, у день 35-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС, голова ОДА Сергій Гамалій провів зустріч з учасниками ліквідації наслідків катастрофи.

Вітаючи присутніх, Сергій В’ячеславович подякував їм за героїзм та відвагу, яку в ті тривожні дні вони продемонстрували світові, ставши на захист мільйонів життів.

“Для мене честь бути поруч з вами, адже завдяки таким героям, як ви, ми маємо можливість вільно дихати та бути здоровими. Дуже обнадійливо, в такий нелегкий для країни час, бачити, що ви зуміли зберегти посмішку на обличчі та оптимізм не зважаючи на складний досвід боротьби з невидимим ворогом. Дивлячись на вас, хочеться вірити у те, що і нинішні негаразди ми також подолаємо,” – сказав Сергій Гамалій.

Продовжуючи зустріч, голова ОДА поспілкувався з присутніми та обговорив з ними нагальні питання, що турбують представників Всеукраїнської організації інвалідів “Союз Чорнобиль України”. Також Сергій Гамалій вручив Почесні грамоти обласної державної адміністрації за мужність та героїзм, проявлені під час ліквідації наслідків аварії та з нагоди 35-х роковин аварії на ЧАЕС Василю Бондарю та Валерію Сімкову.