29.04.2021 — 11:34

Представлено нового очільника Хмельницької райдержадміністрації

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Сергій Гамалій офіційно представив нового очільника Хмельницької районної державної адміністрації Дунця Дениса Олександровича.

Голова адміністрації зачитав розпорядження Президента України №475/2021-рп від 28 квітня 2021 року про призначення та побажав новому керівнику успішної та плідної роботи на благо району, а також наголосив на основних першочергових  завданнях, які стоять перед ним.

“В рамках децентралізації та адміністративної реформи Хмельницький район став найбільшим, до нього ввійшло 27 територіальних громад, 683 тисячі жителів. Тож необхідно забезпечити подальший розвиток району задля  поліпшення добробуту громадян, сприяти реалізації інвестиційних проектів та збільшенню капітальних інвестицій у розвиток територій. Також важливим є налагодження якісної комунікації з громадами, адже співпраця з новими повноваженнями та завданнями має бути  результативною, з найбільшою користю для людей. А доступність та якість надання послуг – на належному рівні. Зі свого боку, як голова обласної адміністрації, забезпечу підтримку у реалізації корисних проектів”, – сказав Сергій Вячеславович.

В свою чергу, голова району Денис Дунець подякував Президенту України та керівництву області за висловлену йому високу довіру, а також наголосив, що усвідомлює велику відповідальність на посаді голови райдержадміністрації та пообіцяв докласти максимум зусиль для вирішення першочергових проблем життєдіяльності району спільно з керівниками органів місцевого самоврядування та громадськістю району.

Довідково.