11.05.2021 — 15:20

Сергій Гамалій: Здорова нація – це те, до чого нам усім варто прагнути

Сьогодні у Наркевицькій територіальній громаді урочисто відкрили новенький стадіон, реконструйований за програмою Президента України “Велике Будівництво”. Участь у заході взяли голова облдержадміністрації Сергій Гамалій та його заступник Сергій Ткачук, директор Департаменту розвитку громад, будівництва та житлово-комунального господарства Віра Бригадир, голова селищної ради Любов Гула та народний депутат України Сергій Лабазюк.

Вітаючи мешканців громади із цією важливою для її розвитку подією, Сергій Гамалій зазначив: “Сьогодні ми стали свідками ефективної співпраці держави та органів місцевого самоврядування. Здорова нація – це те, до чого нам усім варто прагнути, саме тому відроджується спортивна культура у нашій країні. І я впевнений, що серед тих дітей, котрі сьогодні виступали на відкритті, зростають майбутні майстри спорту, Шевченки, Реброви та Марини Бех, які будуть прославляти Хмельниччину, свій рідний край”.

Нагадаємо, що у 2019 році за рахунок коштів ДФРР було профінансовано та освоєно 3,0 млн грн, з місцевого бюджету було профінансовано та освоєно 0,3 млн грн. У 2020 році  профінансовано та освоєно 10,6 млн грн. за рахунок коштів ДФРР, та з місцевого бюджету 1,4 млн. гривень.

За рахунок цих коштів реконструйовано велике футбольне поле з автоматичною системою поливу, улаштовано легкоатлетичні доріжки, збудовано баскетбольне та волейбольні поля, побудовано тенісний корт із наливним поліуретановим покриттям, поле для міні-футболу та міні тренажерний зал. Реалізацією цього проєкту займалась підрядна організація – ПП “Спорт-Прогрес”, м.Хмельницький.