12.05.2021 — 14:15

13 травня 2021 року о 12:30 в приміщенні актової зали Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбудеться презентація Всеукраїнського освітнього проєкту «Інтерактивна книга», який реалізується за підтримки Українського культурного фонду.

Завтра, 13 травня 2021 року о 12:30 в приміщенні актової зали Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбудеться презентація Всеукраїнського освітнього проєкту «Інтерактивна книга», який реалізується за підтримки Українського культурного фонду.

Мета проєкту — допомогти учням 9–11 класів закріпити свої знання з української літератури в ігровій формі.

Новий інтерактивний формат у сфері Edutainment (навчання + розваги), що поєднує портативну книжку-гру (з механічними і електронними компонентами), онлайн-квест і відеоматеріали, спрямований на розвиток читацької компетентності старшокласників, інтересу до ґрунтовного вивчення предметів «Українська література» та «Українська мова», систематизації знань учнів у процесі проходження тестів ЗНО, побудованих в ігровій формі. Для більш ефективного залучення учнів передбачений режим командної гри.