13.05.2021 — 16:10

На Хмельниччину завітали представники урядового офісу – UkraineInvest

Сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Гамалій провів зустріч із представниками урядового офісу із залучення та підтримки інвестицій – UkraineInvest. До спілкування із виконавчим директор UkraineInvest Сергієм Цівкачем долучилися перший заступник голови ОДА Сергій Тюрін та директорка Департаменту економічного розвитку, курортів і туризму ОДА Олена Бохонська.

UkraineInvest – урядовий офіс, створений у 2016 році для залучення прямих іноземних інвестицій та допомоги існуючим інвесторам у розширенні свого бізнесу в Україні. Варто зазначити, що команда UkraineInvest  надає надійну та актуальну інформацію щодо оптимальних інвестиційних можливостей, консультації щодо ведення бізнесу в Україні, сприяє комунікації інвесторів із урядовими агенціями всіх рівнів, а також допомогу у вирішенні системних проблем, із якими інвестори можуть зіткнутися.

Розпочинаючи спілкування, голова ОДА Сергій Гамалій висловив подяку за надану можливість отримати допомогу із залученням інвестицій у розбудову різних сфер життєдіяльності області, таких як промислова, аграрна та туристична галузь. За його словами, завдяки тісній співпраці адміністрації з UkraineInvest вдасться досягти ефективного використання ресурсів регіону шляхом комунікації з потенційними інвесторами з-за кордону.

Також інвестування в регіональні проекти дасть змогу побудувати в області індустріальні парки, розвинути легку та аграрну промисловість, що в свою чергу дозволить надавати мешканцям краю нові робочі місця, а також підвищить конкурентоспроможність на ринку надання послуг та виготовлення готової харчової та іншої продукції.

В ході спілкування, Сергій Гамалій та Сергій Цівкач дійшли спільної згоди, що обласна адміністрація найближчим часом підготує та направить до UkraineInvest проекти, на які необхідно залучити іноземне фінансування для подальшого їх розвитку та реалізації в області.