18.05.2021 — 09:29

Повідомлення про проведення відбору суб`єктів оціночної діяльності для виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок

На виконання вимог розпоряджень голови обласної державної адміністрації Комісія обласної державної адміністрації з відбору суб`єктів  оціночної діяльності для виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок(надалі – Комісія) оголошує про проведення конкурсного відбору суб`єктів  оціночної діяльності для виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки таких об`єктів оцінки :

1) згідно розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 11.05.2021р. №488/2021-р «Про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок», земельні ділянки: – площею 2,00 га (кадастровий номер 6824287700:05:031:0002), – площею 0,40 га (кадастровий номер 6824287700:05:031:0001), мета оцінки – визначення ринкової вартості об`єкта оцінки для здійснення його продажу(стаття 128 Земельного кодексу України), цільове призначення-12.04 Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства, розташовані за межами населених пунктів на території Сахновецької сільської ради Хмельницького (колишнього Старокостянтинівського) району, за адресою: Хмельницька область, с.Сахнівці, автодорога об`їзна м.Старокостянтинів 10км+400.

2)згідно розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації  від 27.08.2020р. №662/2020-р «Про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок», земельні ділянки:

       – площею 7,0519 га, кадастровий номер 6824755300:02:011:0155, цільове призначення – 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості,

       – площею 0,1994 га, кадастровий номер 6824755300:02:011:0156, цільове призначення – 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості,

       – площею 0,7233 га, кадастровий номер 6824755300:02:011:0193, цільове призначення – 11.03 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд будівельних організацій та підприємств,

що розташовані за межами населених пунктів на території Базалійської селищної ради Хмельницького (колишнього Теофіпольського) району, мета оцінки – визначення ринкової вартості об`єкта оцінки для здійснення його продажу(стаття 128 Земельного кодексу України).

Конкурсний відбір проводиться відповідно до Положення про конкурсний відбір суб`єктів  оціночної діяльності для виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, затвердженого розпорядженням голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 28.12.2020р. №1016/2020-р, зареєстрованого Центрально-Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції(м.Хмельницький) 30 грудня 2020р. №217/217(додається).

Конкурсний відбір буде проведено 11 червня 2021 року о 14 год 00 хв. у приміщенні Хмельницької обласної державної адміністрації (Департамент розвитку промисловості та агропромислового комплексу): м.Хмельницький, вул.Свободи, 70, кабінет №305.

Підставою для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки суб`єктом оціночної діяльності є договір про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, укладений між  Департаментом розвитку промисловості та агропромислового комплексу Хмельницької обласної державної адміністрації та переможцем конкурсу.

Кінцевий термін подання документів – 8 червня 2021 року.

Конкурсна документація претендента подається  в запечатаному конверті і складається з :

– конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях), якщо його не було визначено в інформації про проведення Конкурсу. Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законодавством;

– документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки суб`єктів оціночної діяльності та (або) оцінювачами, які будуть залучені до виконання робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки і висновку про вартість об`єкта оцінки;

– підтвердних документів.

На конверті слід зазначити : «На конкурс з відбору суб`єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об`єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб`єкта оціночної діяльності та найменування юридичної особи або прізвище, ім`я, по-батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну пропозицію.

До підтвердних документів, поданих на конкурс, належать:

– заява про участь у конкурсі з відбору суб`єктів оціночної діяльності для  виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки (додаток 1 до Положення);

– копії установчих документів претендента ( для юридичних осіб);

– копію паспорта (для претендента – фізичної особи-підприємця);

– письмова згода на обробку персональних даних (для претендента – фізичної особи-підприємця);

– інформацію про претендента за встановленою формою (додаток 2 до Положення);

– копії кваліфікаційних документів оцінювача з експертної грошової оцінки  земельних ділянок, у тому числі посвідчень про підвищення кваліфікації оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок.

Інформація про претендента містить:

– наявність сертифіката суб`єкта оціночної діяльності та (або) відповідного документа: – для юридичних осіб – довідка з Державного реєстру суб`єктів оціночної діяльності; – для фізичних осіб – суб`єктів підприємницької діяльності – кваліфікаційне свідоцтво оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок та ліцензію на виконання землеоціночних робіт;

– інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки : кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях у сфері оцінки земель.

Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб`єкта оціночної діяльності(для юридичних осіб).

Місцезнаходження Комісії, куди слід надсилати документи: 29000, м.Хмельницький, вул.Свободи, 70, кабінет 305.

Контактні телефони: (0382) 79-46-33, 79-59-77.

Додатки : Додаток №1 – Положення про конкурсний відбір суб`єктів  оціночної діяльності для виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок.

– додаток №2 –  заява про участь у конкурсі з відбору суб`єктів оціночної діяльності для  виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки (додаток 1 до Положення).

– додаток №3 – інформація про претендента за встановленою формою (додаток 2 до Положення).

Положення про відбір

Додаток 1 до Положення

Додаток 2 до Положення