25.05.2021 — 15:26

Сергій Гамалій привітав спецзв’язківців з професійним святом

Сьогодні в Україні вперше відзначають День Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України. Свято започатковане відповідно до Указу Президента України №181/2021 від 29 квітня 2021 року.

Привітати із професійним святом працівників Управління Держспецзв’язку у Хмельницькій області зібралися керівництво області, міста та представники силових структур.

Під час урочистостей голова ОДА Сергій Гамалій подякував спецзв’язківцям за сумлінну працю заради безпеки країни та наголосив, що держава високо цінує їх роботу.

“Ваша діяльність на забезпечення національної безпеки України від зовнішніх і внутрішніх загроз є дуже важливою і необхідною, адже надійний зв’язок та захищена інформація – це захищена Україна. Особливо гостро усі відчувають це тепер, коли маємо боронити нашу землю від російського агресора. Ви з гідністю виконуєте свій військовий обов’зок на передовій і тут, в тилу. Ваш внесок у боротьбу із ворогом, тероризмом і загрозами спокою суспільства – неоціненний,” – сказав Сергій Гамалій.

Кращим спецзв’язківцям очільник області вручив відзнаки обласної державної адміністрації.